Een betrouwbare partner bij de asfaltwerken

19 januari 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Zoekt u een betrouwbare partner voor uw asfaltwerken? Kijk dan snel op avema.nl, bezoek ons op Facebook en vergeet niet om de website te bookmarken. Bent u overtuigd van het aanbod aan asfaltwerken dat we aankunnen of in het verleden hebben voltooid?

  • Klim dan direct in de pen en schrijf ons een e-mail met daarin uw plannen,
  • Of bel met onze klantenservice, utieraard staan we tijdens kantooruren ook telefonisch voor u klaar,
  • Het kan ook erg slim zijn om ons aan te spreken via Facebook of door het online formulier compleet ingevuld op te sturen.

Vraag ons op het gebied van asfaltwerken gerust het hemd van het lijf en vraag tevens een offerte aan. Op basis van uw wensen maar ook de afmetingen en schattingen die u hebt gemaakt kunnen we al dan niet de offerte zo nauwkeurig mogelijk maken. Daarom is die offerte ook nooit bindend. We staan open voor uw wensen en ideeën en veranderingen aan het plan, dus kom maar op met die feedback. Pas als u tevreden bent zijn wij dat ook en zijn er kosten aan verbonden. Met al bijna 25 jaar ervaring met asfaltwerken mag u er wel vanuit gaan dat u te maken krijgt met een topbedrijf dat dagelijks weer voor elke afzonderlijk project zijn best doet. En daarbij kan het gaan om een uiterst simpel klusje zoals het asfalteren van een oprit tot aan asfaltwerken zoals het aanleggen van ringwegen, snelwegen of zelfs een landingsbaan voor een vliegtuig. Nogmaals: geen enkel project is ons te gek.

Laat alle asfaltwerken maar aan Avema over

Zoals u wellicht al wel uit bovenstaande alinea op kon maken werken we voor zowel particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen. Zowel gemeente opdrachten nemen wij aan als opdrachten vanuit de provincie of het waterschap. We kunnen qua dikte alle kanten op. Zo zult u in de industriële sector waar vrachtwagens en nog zwaardere voertuigen af en aan rijden om dik asfalt verlegen zitten. Dergelijke asfaltwerken zijn voor Avema geen enkel probleem. Deze asfaltconstructies kunnen gebruikt worden onder de meest extreme condities. Ook in de recreatieve sector kunnen we u moeiteloos van dienst zijn. Het aanleggen van de wegen van uw vakantiepark behoort bijvoorbeeld tot ons repertoire aan asfaltwerken. Ook herstelwerkzaamheden ongeacht de grootte van dat project kunnen we verrichten. Sterk verouderd asfalt kan deels worden hersteld maar het kan ook zo zijn dat we u adviseren om er voor te kiezen om het in zijn geheel opnieuw te asfalteren. Als het dan gaat om een belangrijke verbindingsweg, dan moet er natuurlijk wel eerst gekeken worden hoe dat het beste aangepakt kan worden zonder dat er al te veel vertraging en files ontstaan. Toch is tijdelijk dichten nooit de uiteindelijke oplossing en zullen we daarom altijd eerlijk advies geven. Zo kan kapot asfalt zelfs ongelukken veroorzaken en dat wilt u als overheidsorgaan vanzelfsprekend niet aangerekend krijgen.

Neem vandaag nog contact met ons op

Qua asfaltwerken zit het bij ons dus wel snor. U kunt ons aldus op diverse manieren bereiken en u kunt ook allerlei foto’s en video’s bekijken zodat u snel een weloverwogen keuze kunt maken om al dan niet met ons in zee te gaan. Wij denken in ieder geval dat iedere bestrating vervangen kan worden voor asfalt, met uitzondering van oude straatjes en centra van dorpen, plaatsen en steden. Het vergt weinig onderhoud en is daarnaast vele malen goedkoper. Mits het niet afbreuk doet aan de omgeving zal dit materiaal te allen tijde de beste keuze zijn. We hopen wederom dat u daarom bij Avema aanklopt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn