Deze kookworkshop in Den Haag geeft je energie

21 februari 2018

Posted in Mens en gezondheid

Een tijdje geleden wilde ik een kookworkshop in Den Haag volgen. Ik zat niet zo lekker in mijn vel, en besloot mijn grote hobby koken weer eens op te pakken. Helaas heb ik tegenwoordig weinig tijd om te koken, terwijl ik er juist helemaal mijn ei in kwijt kan. Van koken word ik creatief en ik word er rustig van. Dat geeft me een heerlijk gevoel, vandaar dat ik het helemaal zag zitten om mee te doen met een kookworkshop in Den Haag. Na een tijdje zoeken vond ik eindelijk een kookstudio die goed aansloot bij mijn wensen. Er was zelfs op de website al te lezen wat er gemaakt ging worden, en dat menu sprak me heel erg aan. Ook bleek het mogelijk te zijn om je eigen menu samen te stellen, dat vond ik helemaal ideaal. Ik had niet verwacht dat ik die informatie al zou vinden, en ik besloot me op te geven voor de kookworkshop in Den Haag bij Divertido. Het leek me zo leuk om deze kookworkshop in Den Haag met een groep vrienden te volgen, dus ik heb een bericht gestuurd, om te zien of er mensen waren die interesse hadden om dit met mij te doen. En wat bleek, ik kreeg heel veel aanmeldingen en voor ik het wist stonden we met een hele fijne vriendengroep een kookworkshop in Den Haag te volgen, ik was heel erg blij.

Versterk je band tijdens deze kookworkshop in Den Haag

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk koken is voor mij. Natuurlijk is het prettig dat je lekker kunt eten, maar het proces ervoor en de beleving zelf van het eten is eigenlijk zo veel belangrijker. Ik merkte het gelijk al aan het begin van de kookworkshop. Den Haag was de stad waar het werd georganiseerd, sommigen kwamen van best ver. De kookstudio ligt in de buurt van het strand van Scheveningen, wat al voor een bijzondere en ontspannende sfeer zorgde. Ook is het lastig om te beschrijven wat het koken met je doet. Er komt creativiteit bij kijken, en ook voelde ik een sterk saamhorigheidsgevoel. We hadden samen een doel, en dat was heel erg mooi. Ik kan wel zeggen dat we een sterkere band hebben gekregen, vooral omdat je daarna gezellig met z’n allen gaat opeten wat je daarvoor samen hebt gemaakt. Dat was echt heel erg bijzonder. Ik kan het iedereen aanraden om deze kookworkshop in Den Haag te volgen. Gewoon net als ik met een groep vrienden, maar ook met familie kan dit zeker weten heel waardevol zijn. Ook als je een vrijgezellenavond organiseert, is een dergelijke workshop hartstikke leuk. En verder heeft Divertido nog meer te bieden…

Iedereen kan leren koken

Het leuke is dat iedereen kan koken. Natuurlijk niet op hetzelfde niveau, maar daar heeft deze kookstudio iets op gevonden. Op de website zijn verschillende workshops te vinden voor diverse doelgroepen die hier worden gegeven. Denk aan de volgende groepen:

  • tieners
  • fijnproevers
  • kookliefhebbers
  • gezellige genieters

En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld ook aan teambuilding of vergaderingen, die kunnen allemaal worden verzorgd door Divertido. Ook voor veranderingstrajecten ben je hier aan het juiste adres, daar helpt de eigenaresse van dit bedrijf zeker graag mee. Neem gewoon eens contact op en kom er achter wat de mogelijkheden zijn. Er kan van alles op maat worden gemaakt, dus stel je vraag en ontdek wat er allemaal kan. En wie weet geniet je dan binnenkort net zoals ik. Met vrienden, familie of collega’s, met wie de band versterkt wordt tijdens een workshop die ook nog leerzaam is.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn