De verkoopmakelaar in Amersfoort en omstreken

23 november 2017

Posted in Woning en Tuin

Zijn uw kinderen het huis uit en zoekt u een iets kleiner huis, bijvoorbeeld ergens in een dorp? of is er onverwachts een derde of zelfs vierde kind op komst en wilt u daarom verhuizen naar een groter huis? Wilt u het huis van uw overleden vader of moeder verkopen? Of hebt u een totaal andere reden om uw huis te verkopen? Als u in de tweede stad van de provincie Utrecht woont dan hebt u ongetwijfeld een verkoopmakelaar in Amersfoort nodig. Want dankzij de expertise van een verkoopmakelaar in Amersfoort krijgt u het verkoopbedrag waar u recht op hebt. U hebt het huis bijvoorbeeld tientallen jaren geleden gekocht. Door inflatie, de stijging van lonen en die van koophuizen mag u een veel hoger bedrag vragen dan het bedrag waar u het ooit voor hebt gekocht. Is de hypotheek helemaal afbetaald of moet u daar nog een stuk van afkopen? Onze verkoopmakelaar in Amersfoort voorziet u van de juiste informatie en helpt u niet alleen met het verkopen van uw huidige woning, maar ook bij de aankoop van het huis dat u voor ogen hebt. We kunnen met de verkoper en zijn makelaar in overleg gaan om die vraagprijs omlaag te krijgen. Ook wilt u weten wat u precies mag vragen voor uw huidige woning. Wellicht hebt u flink geïnvesteerd in een uitbouw en is dat één van de redenen waarom u veel meer mag vragen dan toen u het ooit zelf aankocht. we taxeren uw huis met liefde, dan krijgt u een objectief beeld.

Met deze verkoopmakelaar in Amersfoort is uw huis snel verkocht

Zoekt u een woning in deze stad? Maak dan gebruik van onze zoekmachine want we bieden u een keur aan prachtige woningen aan. u kunt eenvoudig binnen uw eigen voorkeuren op zoek gaan:

  • Zoek bijvoorbeeld op plaats. Want naast deze stad biedt de verkoopmakelaar uit Amersfoort ook woningen in Garderen, Soest en bijvoorbeeld Achterveld aan,
  • Of zoek op het type huis of de minimale of maximale prijs die u bereid bent uit te geven,
  • Of maak het nog specifieker door te zoeken op het adres waar u graag zou willen wonen.

Als u juist uw woning wilt verkopen in deze regio dan hebt u vanzelfsprekend een verkoopmakelaar in Amersfoort nodig. Onze verkoopmakelaar in Amersfoort staat dan voor u klaar om niet alleen uw huis te taxeren maar ook om het onder de aandacht van geïnteresseerden te brengen. dat doen we op allerlei manieren. Zo maken we foto’s van uw woning en plaatsen we een advertentie op onze site. Straks zal ook uw huis op bovengenoemde methodes gevonden kunnen worden. Tevens plaatsen we uw woning op de grootste huizenverkoopsite “Funda” en op onze sociale media. U kunt denken aan Facebook en Twitter. Onze verkoopmakelaar in Amersfoort organiseert open huizen en rondleidingen en kan met de makelaar van de koper onderhandelen over de uiteindelijke verkoopsprijs. Dat doen we overigens altijd in goed overleg met u want u hebt het laatste woord!

We helpen u tevens met de aankoop en de taxatie

Als verkoopmakelaar in Amersfoort helpen we dagelijks vele consumenten met de verkoop van hun woning zodat ze naar een andere droomwoning kunnen vertrekken. Toch maken we graag ruimte in ons drukke schema om ook u te kunnen helpen. Maak daarom online een afspraak door een e-mail te sturen of door het contactformulier op de site in te vullen. Bellen kan uiteraard ook, we zijn op werkdagen tijdens kantooruren bereikbaar. En ten slotte bent u van harte welkom op het kantoor van deze verkoopmakelaar in Amersfoort. Bekijk snel de website http://www.schoofmakelaardij.nl/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn