De beste rollator voor mij

16 september 2017

Posted in Mens en gezondheid

Toen het voor mij tijd werd om een rollator uit te zoeken, had ik echt geen idee hoeveel keuze er eigenlijk was op dit gebied. Mijn kinderen hebben me hier gelukkig bij geholpen, want in mijn eentje denk ik niet dat het me was gelukt om een goede keuze te maken en de juiste rollator voor mij te krijgen.

  • 3 wielen
  • 4 wielen

Wist jij bijvoorbeeld dat er verschillende soorten rollators zijn. Nu ik er achteraf over nadenk is het inderdaad logisch dat dit het geval is, maar toen ik bezig was met het uitzoeken van dit product kwam dit voor mij echt als een verrassing. Samen met mijn kinderen heb ik de verschillende mogelijkheden dan ook goed op een rijtje gezet. Er is daarnaast niet alleen de optie om een rollator te kopen, maar ook om deze te huren bij bepaalde bedrijven. In dit laatste had ik echter absoluut geen zin en dus koos ik ervoor om de rollator te kopen. Natuurlijk deed ik dit bij de website van het bedrijf Scootmobiel Benodigdheden. Hier verkopen ze een heleboel producten, waaronder een aantal rollators en daar kon ik dus heel erg goed een keuze uit maken en dat was maar goed ook! Als ik iets namelijk fijn vindt dan is het wel om genoeg keuze te hebben.

De rollator thuis ontvangen

Mijn kinderen vroegen me of ik liever naar een winkel wilde gaan of dat ik de voorkeur had om de rollator bij een online winkel te kopen. Ik ben zelf niet zo’n held met de computer, maar mijn kinderen weten uiteraard wel hoe dit werkt. Ze wisten me al snel over te halen om voor deze optie te gaan omdat het vaak een stuk goedkoper is om een rollator online te kopen. En dit klopte inderdaad! Een blik op de website van het bedrijf Scootmobiel Benodigdheden leerde ons inderdaad dat we hier voor een hele goede prijs een rollator konden kopen. En dat was een stuk goedkoper dan bij andere websites en al helemaal in vergelijking met de winkels die we bezocht hebben. Het is soms zelfs bijna beschamend hoe groot het prijsverschil is voor dezelfde rollator.

De juiste keuze maken

Wat ik ook heel erg positief vond van de service van het bedrijf Scootmobiel Benodigdheden is dat ze hier altijd klaar staan voor hun klanten. De klantenservice is goed bereikbaar en de medewerkers hier helpen je uiteraard graag verder. Voordat ik de rollator ging aanschaffen wilde ik eerst wel wat dingen weten. Bijvoorbeeld hoe het zit met de garantie en of ik inderdaad de juiste keuze had gemaakt. Ik kreeg een goed en persoonlijk advies en natuurlijk konden ze me meer informatie geven. Dit gaf me er veel meer vertrouwen in dat ik hier inderdaad aan het juiste adres was om mijn producten te bestellen. Dit laatste heb ik dan ook zo snel mogelijk gedaan, met de hulp van mijn kinderen. Zij weten precies wat er voor nodig is om online bestellingen te plaatsen en voordat ik het wist stond de rollator bij mij voor de deur. Ik heb deze toen direct in gebruik genomen en sindsdien kan ik weer naar buiten wanneer ik dat wil en dat laatste is toch wel heel erg belangrijk voor een mens zoals ik. Binnen word ik echt helemaal gek. Ben jij ook aan dit product toe? Dan kan ik je zeker aanraden om deze aan te schaffen via de website van het bedrijf Scootmobiel Benodigdheden. Hier ga je vinden waar je naar op zoek bent.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn