Daten zonder problemen via Tinder voor transgenders

5 februari 2017

Posted in Relatie en Dating

Als je via het internet gaat daten, dan zijn er een aantal risico’s waar je mee te maken krijgt. Allereerst is het zo dat je de persoon waar je via het internet bijvoorbeeld mee chat niet kan zien. Deze persoon heeft misschien een profiel met zijn of haar leeftijd en een leuke foto, maar het is maar de vraag of dat profiel ook echt klopt. Soms klopt het profiel wel, maar hebben mensen zeer gunstige foto’s geplaatst die niet een goede reflectie vormen van de werkelijkheid. Als je een foto maakt vanuit een bepaalde hoek en met de juiste lichtinval, dan kun je de werkelijkheid al beïnvloeden. Daarnaast kun je foto’s tegenwoordig gemakkelijk bewerken en je kunt foto’s plaatsen van vele jaren geleden toen je er nog heel anders (beter) uitzag. Als mensen meerdere foto’s plaatsen, dan zijn degenen die het profiel bekijken vaak geneigd om hun oordeel te baseren op de beste foto. Maar dit is een vorm van wishfull thinking, omdat je zelf graag wil dat die persoon er zo uitziet. Voor een realistisch beeld kun je daarom het beste kijken naar de foto die er het minst goed uitziet. Transgenders plaatsen bijvoorbeeld ook foto’s op datingsites. Probleem is dat transgenders vaak niet de mogelijkheid hebben om bij geslacht transgender in te vullen. Daardoor krijg je soms vervelende situaties. Want zij plaatsen wel gewoon de foto’s van zichzelf en degene die het profiel vervolgens bekijkt denkt dan dat hij/zij met een vrouw/man te maken heeft terwijl dit niet het geval is. Daarom is er nu Tinder voor transgenders. Dit betekent dat transgenders de mogelijkheid hebben om duidelijk aan te geven dat ze inderdaad transgender zijn. Dat maakt het voor de andere Tinder gebruikers dus gelijk een stuk fijner, want via tinder voor transgenders voorkom je vervelende situaties.

Vind de date die bij jou past via tinder voor transgenders

Het is natuurlijk sowieso goed dat er speciaal aandacht wordt besteedt aan transgenders. Het punt is dat deze groep mensen vaak moeite heeft om contact te maken met andere mensen via reguliere apps en datingsites. Er zijn bijvoorbeeld allerlei speciale datingsites voor mensen van hetzelfde geslacht, voor mensen die specifiek op zoek zijn naar seks of voor mensen die een maatje meer hebben. Je kunt al dit soort datingsites vinden op datingsite XL. Omdat er zoveel datingsites bestaan voor verschillende mensen met uiteenlopende wensen, is niet meer dan logisch dat er nu ook een Tinder voor transgenders bestaat. Het zal in de toekomst ongetwijfeld ook zo zijn dat er verschillende datingsites komen waar juist transgenders gebruik van kunnen maken. Het is altijd een beetje oppassen met dit soort zaken, want je hebt te maken met allerlei zaken die gevoelig liggen. Daarom is tinder voor transgenders ook in het leven geroepen om haatdragende teksten te voorkomen en ook om rekening te houden met de rechten van transgenders. Voor meer informatie over tinder voor transgenders en andere datingsites en apps kun je terecht op datingsitexl.nl. Datingsitexl.nl is volledig onafhankelijk waardoor je er altijd betrouwbare informatie kunt vinden.

Vind de 10 beste datingsites van dit moment

Tinder voor transgenders is één optie waar transgender gebruik van kunnen maken. Maar het is niet zo dat de Tinder voor transgenders alleen voor transgenders bedoeld is. Tinder voor transgenders is bedoeld om ervoor te zorgen dat transgenders op een verantwoorde manier gebruik kunnen maken van een datingapp zoals Tinder. Zij kunnen dus prima contact zoeken met ‘normale’ mannen en vrouwen en andersom. Naast Tinder zijn er natuurlijk ook allerlei andere datingsites. Je vindt op datingsitexl.nl bijvoorbeeld een top 10 met datingsites met verschillende sites zoals:

  • Parship
  • Pepper
  • Relatieplanet
  • Lexa
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn