Beter originele velgen dan namaak velgen kopen

24 januari 2017

Posted in Auto's en Motoren

Velgen zijn er in alle soorten en maten. Sommige mensen houden van zeer grote velgen die onafhankelijk van het wiel kunnen draaien, ook wel spinnen genoemd. Het is een belangrijk product bij het zogenaamde “pimpen” van auto’s. Maar het is tevens een product met een zeer praktisch nut. Het is immers het onderdeel waar de band op komt te liggen. Een velg moet u niet verwarren met het woord “wiel”, want dat is het totale onderdeel van een auto of fiets. In deze tekst willen we het graag hebben over de originele velgen en die u voor diverse Duitse merken kunt kopen op jdbandenvelgen.nl. Hebt u een Audi, BMW of Volkswagen en wilt u graag een band vervangen omdat het totaal versleten is? Beschikt u over de juiste kennis en gereedschappen om dit zelf te doen? Dan kunt u ze bestellen op onze website. Niet alleen vindt u er meer dan 1000 sets aan banden want we hebben tevens een keur aan velgen voor u in de aanbieding. Klinkt u dat als muziek in de oren? Komt u dan eens langs bij onze showroom en werkplaats in Wierden. We kunnen de banden en/of velgen direct voor u monteren. Maar als u enkel wilt afhalen omdat u dat zelf ook wel kunt, dan is dat beslist geen enkel probleem. Ligt dit plaatsje in Twente net iets te ver weg? Of bent u juist immobiel omdat u een lekke band hebt? Bestel dan via het internet nieuwe banden en velgen. Op onze site vindt u aldus een keur aan producten die scherp geprijsd zijn. We leveren zowel nieuwe als tweedehands producten en u betaalt nog geen 50 euro aan bezorgkosten.

Deze originele velgen geven uw auto een extra randje

Het uitzoeken van velgen kan nog een hele klus zijn als u niet precies weet welk model auto u hebt. Daar kunt u snel achter komen door in het handboek van uw auto te kijken. Tevens staat dit meestal op uw ruit vermeld. Aan de hand van deze informatie kunt u het merk, model en nummer opzoeken op onze website. U vindt vervolgens alle technische gegevens en natuurlijk de prijs. We hebben een snel veranderend assortiment in de zin dat wij met onze tijd meegaan:

  • We willen u velgen en banden aanbieden van de nieuwste modellen,
  • En tevens verkopen we tweedehandse producten die we streng hebben gekeurd,
  • Zo is er hopelijk voor ieder wat wils te vinden en bent u nooit een dief van uw portemonnee.

Omdat wij alle producten goed nakijken zijn de banden en velgen altijd uitgebalanceerd. Mochten er zich toch problemen voordoen dan moet u ons dit zo spoedig mogelijk laten weten. Want zoals bij elke webwinkel hebt u 14 dagen retourrecht.

Hebt u nog vragen over ons bedrijf? Neem dan eens contact met ons op

Naast deze wieldoppen verkopen we ook banden. Er zijn hoofdzakelijk 2 verschillende type banden: winterbanden en zomerbanden. Winterbanden bieden u veel meer grip op een natte weg omdat het een dieper profiel heeft. Op een droge weg, dus in de lente en de zomer, kunt u het beste een band met juist minder profiel gebruiken: de zomerband. Stal de sets op een droge plek, bijvoorbeeld in uw garage of op zolder. Hebt u daar geen plek voor? Dan kunt u ze wellicht bij uw garage of dealer stallen. Zorg er op tijd voor dat u de banden verwisselt zodat u te allen tijde veilig uw weg kunt vervolgen. Hebt u nog vragen over ons bedrijf? Bel of stuur een e-mail met daarin al uw prangende vragen. We staan natuurlijk tijdens kantooruren voor u klaar. Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn