Autoschade Hengelo: belangrijk nieuws voor u

14 februari 2017

Posted in Auto's en Motoren

Bent u een paar dagen geleden tegen een paaltje aan gereden, omdat u het ding over het hoofd had gezien? Of was er weinig ruimte om goed in te kunnen parkeren en bent u daarbij een beetje langs een muur geschuurd. Er zijn tal van oorzaken van autoschade. Hengelo is gelukkig een plek waar u altijd wel terecht kunt bij een autobedrijf, zodat de schade verholpen kan worden. Dus heeft u op dit moment autoschade? Hengelo is uw woonplaats? Dan kunt u niet meer om ons heen. Wij zijn Autoschade Nijland, waar u te allen tijde terecht kunt voor de meest uiteenlopende reparaties. En dan gaat het niet alleen om zeer onschuldige autoschade in Hengelo, maar ook om grote schade die misschien wel is veroorzaakt door een ander. Ook motorschade wordt in onze garage gerepareerd. Als u autoschade in Hengelo heeft, dan heeft u geen enkele reden meer om niet voor ons te kiezen. En waarom dan wel niet? Omdat u bij ons maar liefst zeven jaar garantie krijgt op de verrichte reparaties. Op die manier weet u zeker dat u de komende tijd goed zit en dat u niet na een jaar weer naar de garage toe moet. Hiermee hebben wij nog nooit iemand teleurgesteld en dit zullen wij ook bij u niet doen. Aarzel daarom niet langer en meld uw autoschade in Hengelo bij de firma Nijland. Wij helpen u graag uit de brand!

Hebt u autoschade? Hengelo biedt oplossingen

Het staat als een paal boven water dat u beter niet met een van onze concurrenten in zee dient te gaan, omdat u bij ons een stuk beter af zult zijn. Wij bieden namelijk als enige autobedrijf in deze regio zo veel jaar garantie op de uitgevoerde autoreparaties. En daarom kunt u het beste meteen met ons in zee gaan voor autoschade. Hengelo is onze vestigingsplaats, dus als u hier woont, dan komt dit goed uit. U hoeft dan niet ver te reizen om uw auto naar de reparateur te brengen en hem vervolgens weer op te halen. Het zou wat zijn als uw autogarage in een andere plaats was, dan moest u erg ver lopen of fietsen nadat u uw wagen weg had gebracht. En daar zit u natuurlijk niet op te wachten. Kies daarom voor autoschade in Hengelo via autoschadenijland.nl. Wij hopen u in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe bezoeker op onze website. En wie weet binnenkort in ons autobedrijf. U bent van harte welkom!

Bij ons krijgt u waar voor uw geld

Wij voeren het schadeherstel altijd zeer zorgvuldig uit, waardoor wij u die garantie ook kunnen geven. Wij werken met de meest hoogwaardige materialen, die erg lang mee kunnen gaan. Voorts werken er bij ons alleen maar ervaren automonteurs, die hun vak goed verstaan en gespecialiseerd zijn in het herstellen van autoschade. Hengelo kent dus nog wel meer garages, maar alleen bij ons wordt u het allerbest geholpen. Maar dat is niet het enige, want bij ons:

En zo kunnen wij nog wel even doorgaan met het opsommen van de pluspunten van onze firma. Heeft u nog vragen over ’t een of ’t ander? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact met Autoschade Nijland op!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn